Sunday, June 03, 2007

Λίγα εκατοστά πάνω από το έδαφος

















Καθώς είχαν αρχίσει να αποχωρούν οι τελευταίοι καλεσμένοι από το πάρτυ του Κ, σχεδόν πρωί, μπήκαν δύο Γάλλοι, χορευτές, ο E και ο F, και μείναμε να μιλάμε και να ακούμε και να χορεύουμε ντίσκο: εγώ με τον Κ «αθώα» (όπως μας είπαν)· εκείνοι με εκθαμβωτικoύς αυτοσχεδιασμούς και ακροβατικά. Ξημέρωσε και, ενώ τους φωτογράφιζα, αναρωτήθηκα πόσο άνισα είναι μοιρασμένη η βαρύτητα σε αυτόν τον πλανήτη. Τρελή ζήλια.

8 comments:

Anonymous said...

Ma entelos treli!!!!!
Gkrrrrrr... :-)

Regina Phalange said...

Ο συνδυασμός ειλικρινούς ευγένειας, άνεσης και καλών προθέσεων φαίνεται πως χαρίζουν ελαφράδα. Αντίθετα τα συμπλέγματα προσθέτουν βάρος.
Μην ζηλεύεις Υ...
Δευτέρα είναι. Θ' αρχίσουμε σήμερα κιόλας δίαιτα και θα ελαφρύνουμε κι εμείς.

Regina Phalange said...

Εγώ πάλι ζηλεύω τα ανοίγματά τους.
Αυτά τα παιδιά δεν ανοίγουν τα πόδια τους... Απλά τα αφήνουν να πέσουν. :-)

Y said...

Προς Regina Phalange: Πες τα, Χρυσόστομη! Να σου πω, όμως, επειδή με τις δίαιτες δεν τα πάω πολύ καλά, αν βελτιώσω κάπως τις προθέσεις μου, γίνω πιο ειλικρινής και περικόψω και κάνα σύμπλεγμα, έχω ελπίδες να ανέβω στην πίστα;

Anonymous said...

Αγαπητέ Υ
ειναι απορίας άξιο τι κάνατε με τα γαλλάκια μέχρι τις 9.30 το πρωί. Δηλαδή συγγνώμη αυτοί έχουν γυρίσει τα πάνω κάτω, δείχνοντας σας τα πανέμορφα κολαράκια τους κι εσείς απλά καθόσασταν και κοιτούσατε το So u think u can dance?

Y said...

Dear Marx: Όπως ξέρεις, πάνω απ' όλα η τέχνη του χορού! ;) Ωστόσο, λες ρε συ να ήταν στημμένο όλο αυτό το σόου με απώτερο πονηρό σκοπό και να μην πήρα είδηση; -Ας βάλω μια ρακή να το σκεφτώ κάπως βαθύτερα...

Regina Phalange said...

Actually I can dance dear Marx Marvellous.

Anonymous said...

As i said my dear regina phalange: so u think u can dance.....
hehehehehe